2751 0 25558 (Άργος), 2752 400 172 (Ναύπλιο) 6945900336 info@photosyn.gr Σύνδεση

Portfolio > Βιντεοσκόπηση Εκδηλώσεις - Εορτές > Βουλευτικό Ναυπλίου

Μαρία Κάλλας

Μαρία Κάλλας

Βουλευτικό Ναυπλίου
2016-6-28

Το δράμα, το πάθος, ο έρωτας και η τέχνη της μεγάλης ντίβας της όπερας, Μαρία Κάλλας, αποτυπώνονται στην performance της Ελληνοαμερικανής Dr. Maria Boundas Bakalis, σε ένα πρωτότυπο έργο όπου συνυφαίνονται ηχογραφήσεις της μεγάλης υψίφωνου μαζί με γραπτά της και λόγια της όπως αυτά που ακολουθούν: «Γεννήθηκα δίχως όνομα. Στην ηλικία των τριών ετών βαπτίστηκα Σεσίλια Σοφία Άννα Μαρία, κόρη Ελλήνων μεταναστών, του Γιώργου και της Ευαγγελίας Καλογεροπούλου. Το όνομα Καλογεροπούλου μετεξελίχθηκε σε Κάλλας, Μαρία Κάλλας. Και με τη θέληση των Θεών, ή από εκείνο που οι Έλληνες ονομάζουν τύχη ή μοίρα, έγινα η La Maria, η πριμαντόντα της Όπερας. Ο Απόλλων της Μουσικής ήταν ο Θεός μου. Η Μελπομένη της Τραγωδίας ήταν η μούσα μου».

Σας άρεσε το album; Μοιραστείτε το !
Facebook Twitter Google LinkedIn Email this property

Portfolio

Δείτε περισσότερες δουλειές μας, στα links που ακολουθούν.

Wedding Date

Επικοινωνία

Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας και για όσους δεν μας ξέρετε, θα χαρούμε πολύ να σας γνωρίσουμε από κοντά.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
Καποδιστρίου 8, Άργος
Βασ. Γεωργίου Β 7, Ναύπλιο
ΤΗΛΕΦΩΝΟ
2751 0 25558 (Άργος)
2752 400 172 (Ναύπλιο)

Φόρμα Επικοινωνίας

Είπαν για εμάς

H μεγαλύτερη επιβράβευση της δουλειάς μας, είναι το χαμόγελο στο πρόσωπό σας και τα αμέτρητα θετικά σχόλια που λαμβάνουμε.
Αυτά μας δίνουν την δύναμη για να συνεχίζουμε...

 

“Εξαιρετική δουλειά!!! Στην πιο σημαντική στιγμή της ζωής μας συμβάλλατε ώστε να γίνει ομορφότερη!!! Εμπιστευτήκαμε σε εσάς τις αναμνήσεις μας και μας βγάλατε ασπροπρόσωπους!!! Οι φωτογραφίες ήταν υπέροχες και οι ταινίες μας έκαναν να νιώσουμε σταρς του Hollywood!!! Συγχαρητήρια και για τους συνεργάτες σας! Η ομάδα “Φωτοσύνθεση” είναι απλά η καλύτερη!!!”

 

“Περάσαμε υπέροχα... θέλουμε να πούμε ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλη την ομάδα του Φωτοσύνθεση στον Βασίλη, στον Κώστα, στην Σοφία και φυσικά στον Πάρη!!! Ευχαριστούμε πάρα πολύ για όλα... Σίγουρα θα συνεργαστούμε ξανά στο μέλλον!!!!! Έως τότε απλά θα θαυμάζουμε τη δουλειά σας...”

 

“Είστε η καλύτερη ομάδα που θα μπορούσαμε να είχαμε στο γάμο μας και στη βάπτιση του μωρού μας. Εκτός από άριστοι επαγγελματίες είστε και καταπληκτικοί άνθρωποι.
Σας ευχαριστούμε πολύ για τις υπέροχες φωτογραφίες και για τις όμορφες στιγμές που περάσαμε μαζί.”