2751 0 25558 (Άργος), 2752 400 172 (Ναύπλιο) 6945900336 info@photosyn.gr Σύνδεση

Portfolio > Φωτογράφηση Γάμος Next Day Φωτογράφηση > Άργος

Φίλιππος & Πετρούλα

Φίλιππος & Πετρούλα

Άργος
05 Σεπτεμβρίου 2015

5 Σεπτεμβρίου 2015.......
Αυτή ήταν η σημαντικότερη μέρα της ζωής μας... Και έπρεπε όλα να είναι τέλεια... Το να διοργανώσεις έναν γάμο δεν είναι και η πιο εύκολη διαδικασία στον κόσμο... Γι' αυτόν ακριβώς το λόγο πρέπει να επιλέξεις και να συνεργαστείς με ανθρώπους επαγγελματίες που πάνω απ' όλα θα σε κάνουν να νιώθεις σιγουριά άλλα και μαζί τους άνετα.
Για έναν γάμο χρειάζεσαι έναν πολύ καλό φωτογράφο... Και εμείς πραγματικά είχαμε τους καλύτερους!!!
Το προσωπικό του "Φωτοσύνθεση" έχει έναν μοναδικό τρόπο να σου απλοποιεί οτιδήποτε σε αγχώνει για εκείνη την ημέρα. Πάντα με χαμόγελο, καλή διάθεση και προθυμία είναι έτοιμοι να εξυπηρετήσουν και να ακούσουν κάθε σου ιδέα, αλλά και να σου προτείνουν διαφορετικές και ποιοτικές επιλογές για να εντυπωσιάσουν και να τραβήξουν τα βλέμματα όλων των καλεσμένων!!
Εμείς προσωπικά είχαμε με τα παιδιά μια άψογη συνεργασία!! Νιώσαμε τόσο άνετα μαζί τους που δεν ντρεπόμασταν καθόλου μπροστά στο φακό!! Κάθε άλλο μπορώ να πω… Γελάσαμε τόσο πολύ σε όλη τη διαδικασία σαν να ήμασταν με φίλους που κάνουμε παρέα χρόνια!!
Εκτός από την φωτογράφηση και βιντεοσκόπηση που παρέχουν τα περισσότερα φωτογραφεία, το "Φωτοσύνθεση" ανέλαβε τα προσκλητήρια μας (που αντικειμενικά ήταν ότι πιο όμορφο είχαμε δει ως τώρα) και για τα οποία κάναμε ειδική φωτογράφηση μιας και είχαν φωτογραφίες μας που τα διακοσμούσαν.
Επίσης η πιο έξυπνη πινελιά στο γάμο μας περίμενε τους καλεσμένους μας στο κέντρο... Μια φωτογραφία μας τραβηγμένη την ώρα του μυστηρίου, σε μέγεθος μεγάλου πίνακα, τοποθετημένη σε τρίποδο υποδεχόταν το κόσμο κάνοντας τον να αναρωτιέται.... "Πως γίνεται αυτό????? Σίγουρα είναι φωτομοντάζ!!!"... Έλεγαν και ξαναέλεγαν, μέχρι που απλά μάθαιναν από εμάς ότι ήταν δουλειά του φωτογράφου....
Όπως επίσης μέχρι την είσοδο μας στο κέντρο, κατά τη διάρκεια δηλαδή που μας περίμενε ο κόσμος έπαιζε μια σειρά φωτογραφιών μας... και όχι φυσικά των παιδικών μας χρόνων και της γνωριμίας μας, γιατί απλά είχαμε επιλέξει τους καλύτερους!!!! Έπαιζαν φωτογραφίες από την προετοιμασία του γάμου μας και του μυστηρίου!!! Πολλοί από τους καλεσμένους μας είδαν και τα πρόσωπα τους μέσα σε αυτές!!! Και πραγματικά εντυπωσιαστήκαν αφήνοντας μας τα καλύτερα σχόλια!!
Περάσαμε υπέροχα... θέλουμε να πούμε ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλη την ομάδα του "Φωτοσύνθεση" στον Βασίλη, στον Κώστα, στην Σοφία και φυσικά στον Πάρη!!!
Ευχαριστούμε πάρα πολύ για όλα... Σίγουρα θα συνεργαστούμε ξανά στο μέλλον!!!!! Έως τότε απλά θα θαυμάζουμε τη δουλειά σας...
Φίλιππος & Πετρούλα

Σας άρεσε το album; Μοιραστείτε το !
Facebook Twitter Google LinkedIn Email this property

Portfolio

Δείτε περισσότερες δουλειές μας, στα links που ακολουθούν.

Επικοινωνία

Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας και για όσους δεν μας ξέρετε, θα χαρούμε πολύ να σας γνωρίσουμε από κοντά.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
Καποδιστρίου 8, Άργος
Βασ. Γεωργίου Β 7, Ναύπλιο
ΤΗΛΕΦΩΝΟ
2751 0 25558 (Άργος)
2752 400 172 (Ναύπλιο)

Φόρμα Επικοινωνίας

Είπαν για εμάς

H μεγαλύτερη επιβράβευση της δουλειάς μας, είναι το χαμόγελο στο πρόσωπό σας και τα αμέτρητα θετικά σχόλια που λαμβάνουμε.
Αυτά μας δίνουν την δύναμη για να συνεχίζουμε...

 

“Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε αυτή την ομάδα που στην ωραιότερη στιγμή της ζωής μας ήταν εκεί για εμάς.

Η ζωή θέλει και λίγο φαντασία, και η ομάδα αυτή το κατέχει καλά.

Ευχαριστούμε για ακόμα μία φορά.”

 

“Την πιο όμορφη και ευτυχισμένη μέρα της ζωής μας-τον Γάμο μας- πήρατε τα συναισθήματά μας και τα αποτυπώσατε άψογα σε φωτογραφίες και βίντεο (θα χρειαστούμε και άλλα dvd γιατί τα υπάρχοντα κινδυνεύουν να χαλάσουν από τις πολλές επαναλήψεις:)) ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ!!! Σταθήκατε δίπλα μας όχι μόνο ως άψογοι επαγγελματίες, αλλά κυρίως ως φίλοι που μας έκαναν να νιώσουμε άνετα και να περάσουμε πολύ όμορφα. Ειδικά στο next day όποτε θέλετε ντυνόμαστε και ξαναπάμε...:) Σας ευχόμαστε να έχετε πάντα υγεία και δύναμη για να συνεχίζετε να αποτυπώνετε την Αγάπη πάνω σε χαρτί.”

 

“Είστε η καλύτερη ομάδα που θα μπορούσαμε να είχαμε στο γάμο μας και στη βάπτιση του μωρού μας. Εκτός από άριστοι επαγγελματίες είστε και καταπληκτικοί άνθρωποι.
Σας ευχαριστούμε πολύ για τις υπέροχες φωτογραφίες και για τις όμορφες στιγμές που περάσαμε μαζί.”