2751 0 25558 (Άργος), 2752 400 172 (Ναύπλιο) 6945900336 info@photosyn.gr Σύνδεση

Photosyn | Προστασία προσωπικών δεδομένων

Στο photosyn.gr σεβόμαστε τα προσωπικά δεδομένα του κάθε επισκέπτη του δικτυακού τόπου μας. Παρακαλούμε να μελετήσετε προσεκτικά την παρούσα Πολιτική Απορρήτου προκειμένου να ενημερωθείτε σχετικά με τον τρόπο που συλλέγουμε, αποθηκεύουμε, και χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες/προσωπικά δεδομένα που λαμβάνουμε από εσάς:

Γενικά:
To photosyn.gr συλλέγει και τηρεί αποκλειστικά και μόνο τα προσωπικά δεδομένα που εσείς γνωστοποιείτε με την εισαγωγή των αιτουμένων προσωπικών πληροφοριών στα αντίστοιχα πεδία για την επικοινωνία μαζί μας ή για κάποια παραγγελία σας στο site μας.

Ειδικότερα:
Συλλογή και σκοποί χρήσης των προσωπικών δεδομένων
Η λήψη των προσωπικών δεδομένων πραγματοποιείται μόνο εφόσον εσείς επιλέξετε αυτοβούλως να τα παρέχετε — για παράδειγμα, εάν επικοινωνήσετε με email ή αν εγγραφείτε ως πελάτες μας. Με την δήλωση των στοιχείων σας στο site μας συναινείτε επίσης στην αποθήκευση και χρήση των προσωπικών δεδομένων σας, σύμφωνα με την παρούσα Δήλωση.
Επιτρέπεται να επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα, προκειμένου να παρέχουμε προσωποποιημένες υπηρεσίες, βάσει του νόμου (άρθρο 6(1β) του Κανονισμού (ΕΕ) 2016/679). Τα προσωπικά σας δεδομένα δεν χρησιμοποιούνται για άλλους σκοπούς, πλην των όσων περιγράφονται στη τρέχουσα σελίδα, εκτός αν λάβουμε την προηγούμενη άδειά σας, ή εκτός αν κάτι τέτοιο απαιτείται ή επιτρέπεται από το νόμο.
To photosyn.gr μπορεί να ζητήσει από εσάς να παρέχετε ορισμένα προσωπικά δεδομένα για την αποστολή ενημερωτικών μηνυμάτων σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες ή/και σχετικών προσφορών και ανακοινώσεων.
Εάν επιθυμείτε συγκεκριμένες υπηρεσίες ή επικοινωνίες, όπως ένα ηλεκτρονικό ενημερωτικό φυλλάδιο (newsletter), θα έχετε τη δυνατότητα να διαγραφείτε από τον σχετικό κατάλογο παραληπτών οποτεδήποτε ακολουθώντας τις οδηγίες που περιέχονται σε κάθε επικοινωνία.

Πρόσβαση στα προσωπικά δεδομένα και Δικαιώματα
Εφόσον το επιθυμείτε, μπορείτε να αιτηθείτε οποτεδήποτε να ενημερωθείτε σχετικά με τα προσωπικά σας δεδομένα που τηρούνται από το photosyn.gr την τροποποίηση τους, την διόρθωση ή τη διαγραφή τους, αποστέλλοντας σχετικό ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνση info@photosyn.gr από την ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας την οποία έχετε δηλώσει, επισυνάπτοντας αντίγραφο της αστυνομικής σας ταυτότητας. Επίσης, έχετε το δικαίωμα να αναθεωρήσετε τα προσωπικά δεδομένα που τηρούμε και γενικά να ασκήσετε κάθε δικαίωμα που προβλέπεται από τη νομοθεσία για την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.

Tα προσωπικά δεδομένα που γνωστοποιείτε στο photosyn.gr, είτε κατά την εγγραφή σας είτε και σε μεταγενέστερο στάδιο, συλλέγονται και τυγχάνουν χρήσης και επεξεργασίας σύμφωνα με τις εκάστοτε ισχύουσες διατάξεις περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 2472/1997 και του Ν. 3471/2006, ως ισχύουν αλλά́ και του νέου Ευρωπαϊκού Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων (ΕΕ) 2016/679 καθώς και της οδηγίας 95/46/ΕΚ, περί προστασίας προσωπικών δεδομένων.

Όλο το φωτογραφικό υλικό που προβάλλεται στον δικτυακό μας τόπο, είναι με την συγκατάθεση και την σύμφωνη γνώμη των προσώπων που απεικονίζονται σε αυτό, και αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του φωτογραφείου Photosyn.

Επικοινωνία

Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας και για όσους δεν μας ξέρετε, θα χαρούμε πολύ να σας γνωρίσουμε από κοντά.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
Καποδιστρίου 8, Άργος
Βασ. Γεωργίου Β 7, Ναύπλιο
ΤΗΛΕΦΩΝΟ
2751 0 25558 (Άργος)
2752 400 172 (Ναύπλιο)

Φόρμα Επικοινωνίας

Είπαν για εμάς

H μεγαλύτερη επιβράβευση της δουλειάς μας, είναι το χαμόγελο στο πρόσωπό σας και τα αμέτρητα θετικά σχόλια που λαμβάνουμε.
Αυτά μας δίνουν την δύναμη για να συνεχίζουμε...

 

“Είστε η καλύτερη ομάδα που θα μπορούσαμε να είχαμε στο γάμο μας και στη βάπτιση του μωρού μας. Εκτός από άριστοι επαγγελματίες είστε και καταπληκτικοί άνθρωποι.
Σας ευχαριστούμε πολύ για τις υπέροχες φωτογραφίες και για τις όμορφες στιγμές που περάσαμε μαζί.”

 

“Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε αυτή την ομάδα που στην ωραιότερη στιγμή της ζωής μας ήταν εκεί για εμάς.

Η ζωή θέλει και λίγο φαντασία, και η ομάδα αυτή το κατέχει καλά.

Ευχαριστούμε για ακόμα μία φορά.”

 

“Την πιο όμορφη και ευτυχισμένη μέρα της ζωής μας-τον Γάμο μας- πήρατε τα συναισθήματά μας και τα αποτυπώσατε άψογα σε φωτογραφίες και βίντεο (θα χρειαστούμε και άλλα dvd γιατί τα υπάρχοντα κινδυνεύουν να χαλάσουν από τις πολλές επαναλήψεις:)) ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ!!! Σταθήκατε δίπλα μας όχι μόνο ως άψογοι επαγγελματίες, αλλά κυρίως ως φίλοι που μας έκαναν να νιώσουμε άνετα και να περάσουμε πολύ όμορφα. Ειδικά στο next day όποτε θέλετε ντυνόμαστε και ξαναπάμε...:) Σας ευχόμαστε να έχετε πάντα υγεία και δύναμη για να συνεχίζετε να αποτυπώνετε την Αγάπη πάνω σε χαρτί.”