2751 0 25558 (Άργος), 2752 400 172 (Ναύπλιο) 6945900336 info@photosyn.gr Σύνδεση

Portfolio | Next Day Φωτογράφηση

Η φωτογράφηση της επόμενης ημέρας έχει πάντα ένα αποτέλεσμα πιο καλλιτεχνικό. Σε συνεννόηση με τον φωτογράφο, τα ζευγάρια επιλέγουν τον δικό τους ιδανικό προορισμό.
Όμορφες τοποθεσίες με ονειρικά χρώματα, αλλά και μοναδικά concept είναι αυτά που δημιουργούν ένα αποτέλεσμα τόσο ξεχωριστό. Το ζευγάρι χωρίς το άγχος της ημέρας του γάμου, απολαμβάνει την κάθε στιγμή της φωτογράφησης με άλλη διάθεση.
Μέσα από ένα μικρό δείγμα που ακολουθεί, είμαστε σίγουροι πως θα σας πείσουμε να σχεδιάσουμε μαζί την δική σας next day φωτογράφηση, που θα σας μείνει αξέχαστη και θα κάνει το άλμπουμ του γάμου σας μοναδικό!

Επικοινωνία

Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας και για όσους δεν μας ξέρετε, θα χαρούμε πολύ να σας γνωρίσουμε από κοντά.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
Καποδιστρίου 8, Άργος
Βασ. Γεωργίου Β 7, Ναύπλιο
ΤΗΛΕΦΩΝΟ
2751 0 25558 (Άργος)
2752 400 172 (Ναύπλιο)

Φόρμα Επικοινωνίας

Είπαν για εμάς

H μεγαλύτερη επιβράβευση της δουλειάς μας, είναι το χαμόγελο στο πρόσωπό σας και τα αμέτρητα θετικά σχόλια που λαμβάνουμε.
Αυτά μας δίνουν την δύναμη για να συνεχίζουμε...

 

“Ευχαριστούμε πολύ το φωτογραφείο σας για την υπέροχη δουλειά του τη μέρα του γάμου μας.
Περάσαμε πολύ όμορφα, ιδιαίτερα στο “next day”, καταπληκτική συνεργασία.
Το μόνο που μας “δυσκόλεψε” ήταν η επιλογή των ωραιότερων φωτο για το άλμπουμ, καθώς η μία ήταν καλύτερη από την άλλη !! Super!”

 

“Είστε η καλύτερη ομάδα που θα μπορούσαμε να είχαμε στο γάμο μας και στη βάπτιση του μωρού μας. Εκτός από άριστοι επαγγελματίες είστε και καταπληκτικοί άνθρωποι.
Σας ευχαριστούμε πολύ για τις υπέροχες φωτογραφίες και για τις όμορφες στιγμές που περάσαμε μαζί.”

 

“Είχαμε τη χαρά να συνεργαστούμε μαζί σας την πιο ευτυχισμένη ημέρα της ζωής μας και είμαστε διπλά χαρούμενοι που δεν μείναμε σε μια απλή επαγγελματική σχέση, αλλά χτίσαμε μια δυνατή φιλία. Οι φωτογραφίες είναι απίστευτες.

Σας ευχαριστούμε πολύ! ”