2751 0 25558 (Άργος), 2752 400 172 (Ναύπλιο) 6945900336 info@photosyn.gr Σύνδεση

Photosyn| Όροι Χρήσης

Ως επισκέπτης / χρήστης των σελίδων και των υπηρεσιών του Δικτυακού μας τόπου (www.photosyn.gr) οφείλετε να διαβάσετε προσεκτικά τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις παροχής υπηρεσιών που ακολουθούν πριν από την επίσκεψη ή τη χρήση των σελίδων και των υπηρεσιών μας και σε περίπτωση διαφωνίας οφείλετε να μην κάνετε χρήση τους. Διαφορετικά συνεπάγεται ότι τους αποδέχεσθε. Οι κατωτέρω όροι χρήσης ισχύουν για το σύνολο του περιεχομένου και για ό,τι γενικά και /ή ειδικά περιλαμβάνεται στις σελίδες του Δικτυακού μας τόπου.

Τροποποιήσεις στους όρους χρήσης ιστοσελίδας.
To photosyn.gr δύναται να τροποποιεί τους όρους χρήσης οποιαδήποτε χρονική στιγμή και γι' αυτό οφείλετε κάθε φορά που σκοπεύετε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας να ελέγχετε για ενδεχόμενες αλλαγές. Εφόσον δε, εξακολουθείτε τη χρήση, θεωρείται ότι αποδέχεσθε τους τροποποιημένους όρους και προϋποθέσεις. Σε αντίθετη περίπτωση οφείλετε να απέχετε από τη χρήση του Δικτυακού μας τόπου.

Πνευματική Ιδιοκτησία
Το σύνολο του περιεχομένου του Δικτυακού μας τόπου, συμπεριλαμβανομένων ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, κειμένων, γραφικών, φωτογραφιών, απεικονίσεων, παρεχόμενων υπηρεσιών και γενικά κάθε είδους αρχείων, αποτελεί, με εξαίρεση τα ρητώς αναγνωρισμένα δικαιώματα τρίτων, πνευματική ιδιοκτησία του photosyn.gr και διέπεται από τις εθνικές και διεθνείς διατάξεις περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας, Συνεπώς, απαγορεύεται ρητά η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, «φόρτωση», μετάφραση, τροποποίηση μέρους ή του συνόλου του ως άνω περιεχομένου, χωρίς τη ρητή προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του photosyn.gr.

Επιτρέπεται η μεμονωμένη αποθήκευση και αντιγραφή τμημάτων του περιεχομένου σε απλό προσωπικό υπολογιστή για αυστηρά προσωπική χρήση, χωρίς πρόθεση εμπορικής ή άλλης εκμετάλλευσης και πάντα υπό την προϋπόθεση της αναγραφής της πηγής προέλευσής τους, χωρίς αυτό να σημαίνει παραχώρηση καθ' οιονδήποτε τρόπο δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας του photosyn.gr. Οτιδήποτε άλλο περιλαμβάνεται στις ηλεκτρονικές σελίδες του Δικτυακού μας τόπου και αποτελεί κατοχυρωμένο σήμα και εν γένει προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων, ανάγεται αποκλειστικά στη δική τους σφαίρα ευθύνης.

Υποχρεώσεις επισκέπτη / χρήστη
Ως επισκέπτης / χρήστης του Δικτυακού μας τόπου, οφείλετε να συμμορφώνεστε με τους κανόνες και τις διατάξεις του Ελληνικού, Ευρωπαϊκού και Διεθνούς Δικαίου και τη σχετική νομοθεσία που διέπει τις τηλεπικοινωνίες και να απέχετε από κάθε παράνομη και καταχρηστική χρήση του περιεχομένου και των υπηρεσιών του Δικτυακού μας τόπου. Ο χρήστης ευθύνεται για οποιαδήποτε ζημία προκληθεί στο Δικτυακό μας τόπο απορρέουσα από την κακή ή αθέμιτη χρήση των σχετικών υπηρεσιών από μέρους του.

Περιορισμός ευθύνης
To photosyn.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου του Δικτυακού του τόπου να διακρίνονται από ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα και ορθότητα. Σε καμία δε περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν ευθύνεται για ζημία που τυχόν προκληθεί στο χρήστη εξ αφορμής της χρήσης του Δικτυακού του τόπου.

To photosyn.gr ουδεμία εγγύηση παρέχει, σχετικά με τη δυνατότητα περαιτέρω αξιοποίησης των πληροφοριών και των υπηρεσιών που παρέχει από το Δικτυακό τoυ τόπο. Σε καμία περίπτωση δεν εγγυάται την αδιάκοπη και άνευ οιουδήποτε σφάλματος παροχή υπηρεσιών και πληροφοριών, από το δικτυακό του τόπο ή από άλλη ιστοσελίδα ή άλλο διακομιστή μέσω των οποίων λαμβάνετε το περιεχόμενο του.

Σύνδεσμοι (links)
Μέσα από το photosyn.gr ενδέχεται να εμφανίζονται σύνδεσμοι (links) σε άλλους διαδικτυακούς τόπους. Το photosyn.gr ουδεμία ευθύνη φέρει για τις ιστοσελίδες αυτές και το περιεχόμενό τους. Εάν αντιμετωπίσετε ή διαπιστώσετε κάποιο πρόβλημα κατά την πρόσβασή σας σε άλλους δικτυακούς τόπους από το photosyn.gr, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Μη εξουσιοδοτημένη χρήση της ιστοσελίδας
Σε περίπτωση παράνομης και/ ή μη εξουσιοδοτημένης χρήσης της ιστοσελίδας μας, το photosyn.gr θα στρέφεται καθ' οιουδήποτε υπευθύνου με κάθε νόμιμο μέσο.

Επικοινωνία

Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας και για όσους δεν μας ξέρετε, θα χαρούμε πολύ να σας γνωρίσουμε από κοντά.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
Καποδιστρίου 8, Άργος
Βασ. Γεωργίου Β 7, Ναύπλιο
ΤΗΛΕΦΩΝΟ
2751 0 25558 (Άργος)
2752 400 172 (Ναύπλιο)

Φόρμα Επικοινωνίας

Είπαν για εμάς

H μεγαλύτερη επιβράβευση της δουλειάς μας, είναι το χαμόγελο στο πρόσωπό σας και τα αμέτρητα θετικά σχόλια που λαμβάνουμε.
Αυτά μας δίνουν την δύναμη για να συνεχίζουμε...

 

“Εξαιρετική δουλειά!!! Στην πιο σημαντική στιγμή της ζωής μας συμβάλλατε ώστε να γίνει ομορφότερη!!! Εμπιστευτήκαμε σε εσάς τις αναμνήσεις μας και μας βγάλατε ασπροπρόσωπους!!! Οι φωτογραφίες ήταν υπέροχες και οι ταινίες μας έκαναν να νιώσουμε σταρς του Hollywood!!! Συγχαρητήρια και για τους συνεργάτες σας! Η ομάδα “Φωτοσύνθεση” είναι απλά η καλύτερη!!!”

 

“Είστε η καλύτερη ομάδα που θα μπορούσαμε να είχαμε στο γάμο μας και στη βάπτιση του μωρού μας. Εκτός από άριστοι επαγγελματίες είστε και καταπληκτικοί άνθρωποι.
Σας ευχαριστούμε πολύ για τις υπέροχες φωτογραφίες και για τις όμορφες στιγμές που περάσαμε μαζί.”

 

“Είχαμε τη χαρά να συνεργαστούμε μαζί σας την πιο ευτυχισμένη ημέρα της ζωής μας και είμαστε διπλά χαρούμενοι που δεν μείναμε σε μια απλή επαγγελματική σχέση, αλλά χτίσαμε μια δυνατή φιλία. Οι φωτογραφίες είναι απίστευτες.

Σας ευχαριστούμε πολύ! ”