2751 0 25558 (Άργος), 2752 400 172 (Ναύπλιο) 6945900336 info@photosyn.gr Σύνδεση

Portfolio > Φωτογράφηση Πάρτυ-Συνέδρια-Events > Άργος, Αργολίδας

Wedding Party

Wedding Party

Άργος, Αργολίδας

Το φωτογραφείο μας, το Wedding-Date.gr και η εταιρεία The Marketereers συνδιοργάνωσαν στις 26 Μαρτίου 2017, μια γιορτή με θέμα το γάμο και την βάπτιση στην κεντρική πλατεία Άργους, όπου συμμετείχαν πολλές αξιόλογες επιχειρήσεις της περιοχής μας. Ο επισκέπτης είχε τη δυνατότητα να περιηγηθεί στα περίπτερα των επιχειρήσεων και να ενημερωθεί για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρουν. Στην εκδήλωση συμμετείχαν επίσης ο σύλλογος παραδοσιακών χορών "Ελληνική Παράδοση", που μας ταξίδεψε στο παρελθόν με μια αναπαράσταση παραδοσιακού γάμου, καθώς και ο πολιτιστικός σύλλογος Άστρους και η σχολή χορού "Bailando" που μας μάγεψαν με τις χορογραφίες τους σε ρυθμούς latin και η μουσική μπάντα "Τρεις και Μία" που μας ταξίδεψαν σε έντεχνα και λαϊκά μονοπάτια...

Σας άρεσε το album; Μοιραστείτε το !
Facebook Twitter Google LinkedIn Email this property

Portfolio

Δείτε περισσότερες δουλειές μας, στα links που ακολουθούν.

Επικοινωνία

Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας και για όσους δεν μας ξέρετε, θα χαρούμε πολύ να σας γνωρίσουμε από κοντά.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
Καποδιστρίου 8, Άργος
Βασ. Γεωργίου Β 7, Ναύπλιο
ΤΗΛΕΦΩΝΟ
2751 0 25558 (Άργος)
2752 400 172 (Ναύπλιο)

Φόρμα Επικοινωνίας

Είπαν για εμάς

H μεγαλύτερη επιβράβευση της δουλειάς μας, είναι το χαμόγελο στο πρόσωπό σας και τα αμέτρητα θετικά σχόλια που λαμβάνουμε.
Αυτά μας δίνουν την δύναμη για να συνεχίζουμε...

 

“Περάσαμε υπέροχα... θέλουμε να πούμε ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλη την ομάδα του Φωτοσύνθεση στον Βασίλη, στον Κώστα, στην Σοφία και φυσικά στον Πάρη!!! Ευχαριστούμε πάρα πολύ για όλα... Σίγουρα θα συνεργαστούμε ξανά στο μέλλον!!!!! Έως τότε απλά θα θαυμάζουμε τη δουλειά σας...”

 

“Είχαμε τη χαρά να συνεργαστούμε μαζί σας την πιο ευτυχισμένη ημέρα της ζωής μας και είμαστε διπλά χαρούμενοι που δεν μείναμε σε μια απλή επαγγελματική σχέση, αλλά χτίσαμε μια δυνατή φιλία. Οι φωτογραφίες είναι απίστευτες.

Σας ευχαριστούμε πολύ! ”

 

“Εξαιρετική δουλειά!!! Στην πιο σημαντική στιγμή της ζωής μας συμβάλλατε ώστε να γίνει ομορφότερη!!! Εμπιστευτήκαμε σε εσάς τις αναμνήσεις μας και μας βγάλατε ασπροπρόσωπους!!! Οι φωτογραφίες ήταν υπέροχες και οι ταινίες μας έκαναν να νιώσουμε σταρς του Hollywood!!! Συγχαρητήρια και για τους συνεργάτες σας! Η ομάδα “Φωτοσύνθεση” είναι απλά η καλύτερη!!!”