
Ν. Κίο Αργολίδας, Παράλιο Άστρος
Ο Γάμος του Κώστα & της Φρόσως έγινε στην Αγία Ειρήνη , στη Νέα Κίο Αργολίδας.Μια πανέμορφη τελετή με αγαπημένους φίλους και συγγενείς.
Για την Νext Day φωτογράφιση επισκεφτήκαμε το Κάστρο Παράλιου Άστρους . Ένα μεσαιωνικό κάστρο που βρίσκεται στην κορυφή του λόφου του Παραλίου Άστρους, λίγα χιλιόμετρα έξω από το Άστρος.
Θαυμάσια τοποθεσία για φωτογράφιση με θέα προς τον Αργολικό κόλπο, το Ναύπλιο και την πεδιάδα του Άστρους.
Δείτε περισσότερες δουλειές μας, στα links που ακολουθούν.
Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας και για όσους δεν μας ξέρετε, θα χαρούμε πολύ να σας γνωρίσουμε από κοντά.
H μεγαλύτερη επιβράβευση της δουλειάς μας, είναι το χαμόγελο στο πρόσωπό σας και τα αμέτρητα θετικά σχόλια που λαμβάνουμε.
Αυτά μας δίνουν την δύναμη για να συνεχίζουμε...
“Περάσαμε υπέροχα... θέλουμε να πούμε ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλη την ομάδα του Φωτοσύνθεση στον Βασίλη, στον Κώστα, στην Σοφία και φυσικά στον Πάρη!!! Ευχαριστούμε πάρα πολύ για όλα... Σίγουρα θα συνεργαστούμε ξανά στο μέλλον!!!!! Έως τότε απλά θα θαυμάζουμε τη δουλειά σας...”
“Ευχαριστούμε πολύ το φωτογραφείο σας για την υπέροχη δουλειά του τη μέρα του γάμου μας.
Περάσαμε πολύ όμορφα, ιδιαίτερα στο “next day”, καταπληκτική συνεργασία.
Το μόνο που μας “δυσκόλεψε” ήταν η επιλογή των ωραιότερων φωτο για το άλμπουμ, καθώς η μία ήταν καλύτερη από την άλλη !! Super!”
“Είχαμε τη χαρά να συνεργαστούμε μαζί σας την πιο ευτυχισμένη ημέρα της ζωής μας και είμαστε διπλά χαρούμενοι που δεν μείναμε σε μια απλή επαγγελματική σχέση, αλλά χτίσαμε μια δυνατή φιλία. Οι φωτογραφίες είναι απίστευτες.
Σας ευχαριστούμε πολύ! ”