2751 0 25558 (Άργος), 2752 400 172 (Ναύπλιο) 6945900336 info@photosyn.gr Σύνδεση

Portfolio > Βιντεοσκόπηση Εκδηλώσεις - Εορτές > Βουλευτικό Ναυπλίου

Μαρία Κάλλας

Μαρία Κάλλας
 

Βουλευτικό Ναυπλίου
2016-6-28

Το δράμα, το πάθος, ο έρωτας και η τέχνη της μεγάλης ντίβας της όπερας, Μαρία Κάλλας, αποτυπώνονται στην performance της Ελληνοαμερικανής Dr. Maria Boundas Bakalis, σε ένα πρωτότυπο έργο όπου συνυφαίνονται ηχογραφήσεις της μεγάλης υψίφωνου μαζί με γραπτά της και λόγια της όπως αυτά που ακολουθούν: «Γεννήθηκα δίχως όνομα. Στην ηλικία των τριών ετών βαπτίστηκα Σεσίλια Σοφία Άννα Μαρία, κόρη Ελλήνων μεταναστών, του Γιώργου και της Ευαγγελίας Καλογεροπούλου. Το όνομα Καλογεροπούλου μετεξελίχθηκε σε Κάλλας, Μαρία Κάλλας. Και με τη θέληση των Θεών, ή από εκείνο που οι Έλληνες ονομάζουν τύχη ή μοίρα, έγινα η La Maria, η πριμαντόντα της Όπερας. Ο Απόλλων της Μουσικής ήταν ο Θεός μου. Η Μελπομένη της Τραγωδίας ήταν η μούσα μου».

Σας άρεσε το album; Μοιραστείτε το !
Facebook Twitter Google LinkedIn Email this property

Portfolio

Δείτε περισσότερες δουλειές μας, στα links που ακολουθούν.


Επικοινωνία

Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας και για όσους δεν μας ξέρετε, θα χαρούμε πολύ να σας γνωρίσουμε από κοντά.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
Καποδιστρίου 8, Άργος
Βασ. Γεωργίου Β 7, Ναύπλιο
ΤΗΛΕΦΩΝΟ
2751 0 25558 (Άργος)
2752 400 172 (Ναύπλιο)

Φόρμα Επικοινωνίας

Είπαν για εμάς

H μεγαλύτερη επιβράβευση της δουλειάς μας, είναι το χαμόγελο στο πρόσωπό σας και τα αμέτρητα θετικά σχόλια που λαμβάνουμε.
Αυτά μας δίνουν την δύναμη για να συνεχίζουμε...

 

“Είχαμε τη χαρά να συνεργαστούμε μαζί σας την πιο ευτυχισμένη ημέρα της ζωής μας και είμαστε διπλά χαρούμενοι που δεν μείναμε σε μια απλή επαγγελματική σχέση, αλλά χτίσαμε μια δυνατή φιλία. Οι φωτογραφίες είναι απίστευτες.

Σας ευχαριστούμε πολύ! ”

 

“Την πιο όμορφη και ευτυχισμένη μέρα της ζωής μας-τον Γάμο μας- πήρατε τα συναισθήματά μας και τα αποτυπώσατε άψογα σε φωτογραφίες και βίντεο (θα χρειαστούμε και άλλα dvd γιατί τα υπάρχοντα κινδυνεύουν να χαλάσουν από τις πολλές επαναλήψεις:)) ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ!!! Σταθήκατε δίπλα μας όχι μόνο ως άψογοι επαγγελματίες, αλλά κυρίως ως φίλοι που μας έκαναν να νιώσουμε άνετα και να περάσουμε πολύ όμορφα. Ειδικά στο next day όποτε θέλετε ντυνόμαστε και ξαναπάμε...:) Σας ευχόμαστε να έχετε πάντα υγεία και δύναμη για να συνεχίζετε να αποτυπώνετε την Αγάπη πάνω σε χαρτί.”

 

“Περάσαμε υπέροχα... θέλουμε να πούμε ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλη την ομάδα του Φωτοσύνθεση στον Βασίλη, στον Κώστα, στην Σοφία και φυσικά στον Πάρη!!! Ευχαριστούμε πάρα πολύ για όλα... Σίγουρα θα συνεργαστούμε ξανά στο μέλλον!!!!! Έως τότε απλά θα θαυμάζουμε τη δουλειά σας...”